pEnUnGgU pUaKa wAyAnG~

Wednesday, December 22, 2010

pass ke tak?

huk..
saye da nak exam hari jumat neh..
kalo kantoi make tak masuk ah sem 10 iaitulah sem terakhir..
saye sangat pening..nak bagi pass ke tanak..
sebab, kalo pass, sape plak kate lepas tuh dah tade exam?
and sape plak kate kalo pass, exam lepas neh lagi senang dari yang saye nak amek neh??
sigh~
kalo tak pass plak, sampai bile saye nak jadik budak sem 9 eh?
takkan takmo keje...?
keje pon satu hal...sape kate keje best?
sonok ah pasal dapat duit, tapi pengorbanan kerje tuh bukan calang2...
last2 duit banyak tapi tataw nak bwat ape...
hurm~
macam tah pape plak kan?
tuhla, sape soh gatai nak amek course neh (saye ke yang nak ke sape yang nak sebenarnye ye?)
lagi satu hari tinggal and then exam akan bermule...
saye tataw saye da sedia ke belum ke...
doa dan tawakal jela sebab kalo nak ikotkan buku neh bertindan2 memang sampai kene kapan pon tataw sempat abis ke tak kalo nak bace semua..
semoga ilmu yang saye study neh diberkatilah so walaupon tak dapat nak bace semua, tapi still dapat pass exam..
aim saye tak tinggi mane sangat pon..
apelah sangat kalo dapat dean's list ke distinction ke..dlu dapat distinction pon tak dapat pape...hahaha
so sekarang takmo ah bende2 kebendaan neh...just nak kasik pass and jadik orang yang berfungsi bile dah kerja nanti...at least tau la ape nak bwat bile berdepan dengan sebarang masalah..
hurm~
boleh ke pass ye skrg neh?
tengok semua orang study bagai nak gila, tapi saye rase seperti sangat complacent sahaje...
padahal hari2 pon bukak buku..tapi macam tatau ape2 jugak lagik..
blur dah..
tataw dah ape nak bace lagi..
mungkin continue jelah ape yang dibuat skrg..
dari tak bwat pape seperti mengup-date blog..
MAKAN BUDAK!!!!!!!!!!
ye tak?
hahahahaha

4 comments:

faRhaNA sHaFIe said...

ahahaha..xtau nak bace ape dah...nape akak rase cm byk je lagi tak bace sampai rase xcukup mase..gilos!

beyl said...

memang la tak penah cukup kak oi!!!...siryes memang harapkan dan doa sangat2, tak kesahla ape yang bace tuh masuk ke tak, tapi biarla otak ade idea nak membantai...kalo igt memang bonus ah tuh..muahahaha

CoKeLaT-RaWkZ said...

DAh follow dan klik Nuff ads kamu!

beyl said...

cokelat: TRIMAS!! hehehehe jasa anda ku kenang...oh. btw, i love those felt things...tengah pk macam nak bwat sendirik plak sebab husband beli byk gile kain felt..)

HIT2 me...