pEnUnGgU pUaKa wAyAnG~

Wednesday, November 17, 2010

raya di perantauan~

ceh, tak boleh blah kot tajuk..
tade merantau mane de...dok KL je haa...tapi tak dapat balik raya pasal cuti raya sehari je..
hahaha
so takot penat sangat kite lepak jela sini..
kunun2 nak study kan, last2 aku g menjahit plak bwat 2nd beg...best tapi tak best sebab yg neh kecik n aku baru realize aku tak suke beg kecik2...hehehe
oh ok...
raya haji taun neh aku celebrate with faiz n 2 of my bestfriends (naj and azrul~)..pasal sume org da balek kg tinggal kami berempat je kat umah sewa...hahahaha...so pepagi pkul 730am da gerak g umah member2 neh kat DPP (desa pinggiran putra)..bukak pintu umah dorg, hah amek ko terbongkang satu mamat tak reti bangun lagi...hahaha sian die, baru tido pkul 4 am pasal nak masakkan menu ktorg haritu iaitulah masalodeh n sambal sotong~ dorang g semayang raya, aku dok layan drama raya...cite nyawaku dihujung tali gantung ke ape ntah, last2 aku tak sempat pon tgk die kene gantung ke tak sebab da tukar cite..balek2 je bebudak tuh, terus arr melantak...adela nasik impit faiz masak, beli lemang tepi jalan, layan~!! hoh...best gile beb member aku neh masak..memang terus ilang stigma aku laki masak tak sedap...hahah..aku makan dekat 5 mangkuk kot lontong..hadoi~memang mantap gile sampai skrg dok teringat n nyesal pasal tak bawak balek sekalih...aih
pastu ktorg layan ah cite 3 idiots..pergh, memang sdey..sape2 tak tgk lagik silala tgk ye~bagi sikit insight kepade kite dan hidup kite...and then, naj plak (juge sorang lelaki) masak gulai ayam...huiyo~memang best ah~jadikla gulai ayam tuh lunch ktorg, makan ngan nasik impit gak ngan lemang...hik9...best...n layan cite stephen chow..hik9...memang superbest ah...ak balek je umah terus berdengkur sampai pkul 8pm...lemang2 dan nasik2 dan santan2 neh memang ubat tido yang maha kuat...

in summary, wlupon raya tak balek kampung, tapi takpe, aku ade kawan2 yang sangat best dan makanan yang sedap2 to cheer me up!!

thanx frens..i hope this won't be the last wlupon aku tataw raya haji taun depan kite dpat jumpe lagi ke tak..ape kate kite bwat cam 3 idiots tuh? jmpe every year wlupon sekali? hahaha


dari kiri: faiz nasik impit, azrul masalodehsambalsotong, mosh si omnivor

featuring naj gulai ayam...hehehe

STEPHEN CHOW!!!!!!
p/s: tak lupe juge kepade mosh n waqi kerane menjadik lelaki sejati...iaitulah tukang makan...hahahaha

2 comments:

afraliza said...

slm aidiladha...

Anonymous said...

Hey i am suuper boy

HIT2 me...