pEnUnGgU pUaKa wAyAnG~

Sunday, December 27, 2009

apebile da dapat hobi baru...huhuhuh

this weekend has been hectic for me..mane tak nye, my in law sume datang dok umah..
umah dari sunyi sepi jadi meriah...agak best r bile ade org reramai neh...teringat time kengkawan sume melepak disini...tp skrg nmpknye sume bz je...tapela...
so aku kene masak 1 hari je..tuh pon ntk lunch so i am not so dead la kan...
apart from that ktorg makan kat luar...
and berjalan2...adusss penat gleee...
dari nilai smpaila ke KL...
segale masjid da masuk...i mean literally la cez aku tak penah masuk masjid wilayah ...nehla 1st time usha masjid wilayah...huhu


pegi KLCC usha petrosains dr luar cez sgt ramai org...skrg ade show on music science ape kebende ntah...but then yang bestnye masuk souvenir punye kedai...sgt menarikk!!
and kat KLCC jugek aku mendapat mainan bau iaitu KNITTING KIT yang ku beli kat toys r us...so aku dapat kad toys r us...!! aku nak blajar knitting, buat mainan...nnt bile da pandai aku nak blajar care2 knitting yang laen so bole la bwat bende2 laen plak..stakat neh aku da jugak beli buku pasal knitting neh....semangat gilerrr..hohoho..and i am sooo happy sebab dapat bwat the basic ones by teaching myself....yeahhh....now i know i can follow instructions...huk9

my new toys~



with my family...and the one next to me is my faverit bro in law...dunno y..myb sbb die cute kot..hahaha..

my new card: TOYS R US card..yeahhhh!

pastuh adela g masjid besi, alamanda, sunway pyramid, restoran haslam yang sgt ridiculous pnye mahal (rm156 untuk 10 org makan nasik campur yang tadela amende sgt...!!)..pastuh makan kat chop n steak...fuh..bahagie!


bertapa kat masjid besi...i am next to the kolan whch forms the borders of the mosque..cool eh??\



yg bestnye dapat adiah jugek...iaitu baju dress from aussie (gift from my bro in law) and sepasang kain ntk dibwat baju kurung from mak mentua aku...hohoho..best3...

sekarang umah da sunyi semula...dah tade pape nak look forward da except pegi kelas sok...aihh..malasnye, rse cam nak bungkus diri sndrik dalam selimut and tak bangun2 da...hohoho..sesuke je aku neh..


5 comments:

faiz said...

rindunye umah bising2.....bile diorg nk dtg lg......

syamimi rosli said...

sejak biler ko da ad mertua ni???
apsl ktowg xtawu....hakhak

MeEr@_+Hr said...

Wowww belaja knitting siot!!! Camni leh la wat baju utk anak sendiri nanti!!! hehe...
Nabila, tak silap ak aini ngn amirah wat knitting gaks waktu elective dulu! leh laa berguru ngn depa
Haaa..ble ko dah bukak kedai leh laa aku tempah sekaki! btw, Aku dah siap tmpah stokin & baju utk anak aku kat Aini!! haha (berangan dpt!??)

beyl said...

mimi: hurmmm..tak terjawab aku soklan uh..hahaha
meera: tak sempat blja ngn dorg..dorg da g terendakk..so blaja sndrik je...geheheheh

syamimi rosli said...

sila la jawab~hakhak...xsaba aku nak tahu....

HIT2 me...