pEnUnGgU pUaKa wAyAnG~

Sunday, March 27, 2011

siryes?

da nak exam lagi skali dalam mase 2 bulan (or less??)..
aku tak kesah kalo nak kene exam bertulis..bagila paper bebyk pon aku bole je bantai tulis berjela2..
masalahnye skrg neh exam yang bercakap...
macam mane neh???
impromptu plak dah tuh...
dah 3 tahun aku dok medical school neh, asal exam viva je memang kantoi habes2an...
hurm...
takotla blank nnt..sigh~
memang byk je kelas2 orang bwat ntk crite macam mane nak present and ape point2 yang examiner nak dengar..
and time kelas tuh memang aku hebat abes ah kan..bole je detect ape yang orang tgh present tuh kekurangan..
tapi bile sampai turn aku, terus haru biru...
berpeluh macamla aku dah lari marathon..
that is all well, tapi kalo da sampai tak boleh berfikir macam mane plak??
cakap pon macam orang bodoh je cakap..
bencila...
nak give up pon cam tak sempat plak dah..
heh..
i really really need serious help, but just where should i find it????
lecturer ade banyak students to take care of and i think many of them took me for granted...
i need someone who can coach me personally to build my confidence and to enable me think rationally and talk sensibly during exams...

help....

1 comment:

putri nur amira elisya said...

gmbr x thn...btol2 muke kesian..haha..u can do it.. aja-aja fighting oke

HIT2 me...